51 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

NİKSAR EĞİTİMİ DESTEKLEME VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN KAHVALTI ORGANİZASYONU

Aktif .

Niksar Eğitimi Destekleme ve Yardımlaşma Derneği, Niksarlı öğrenciler başta olmak üzere Niksar’lılarla ilgili çalışmalar yapmak üzere Ankara’da faaliyet göstermektedir.

Niksar Eğitimi Destekleme ve Yardımlaşma Derneği’nin, Beşevler semtinde yer alan Seyir Cafe’de organize ettiği kahvaltı, Ankara’da eğitim gören Niksarlı üniversite öğrencilerinin katılımı ile 15 Ekim 2022 Cumartesi sabahı yapıldı.

Düzenlenen kahvaltıya birçok üniversite öğrencisi, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri ve Niksarlılar katılım gösterdi. Düzenlenen kahvaltıda, Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Av. Oğuzhan Bozkurt, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Her sene eğitim yılı başında yapıldığı gibi bu sene de yapılan kahvaltıda, Dernek mail adresi olan Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. mail adresine gönderilen ve en son elden alınan Burs Başvuru Formları neticesinde yapılacak araştırmalar neticesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere 9 ay boyunca ödenecek bursların, bu ay sonu itibari ile başlatılacağı bilgisi paylaşıldı.

Öğrenciler arasından yeni Öğrenci Temsilcisi seçimi de gerçekleştirildi. Seçilen Temsilci kanalı ile öğrencilerin Dernek Yönetimine taleplerini iletmeleri, bununla birlikte daha birçok faaliyet yapılacağı duyuruldu.

Dernek Ynetim Kurulu üyeleri katılan herkese teşekkür ederek, tekrar bir araya gelme dileklerinde bulundu. Düzenlenen program öğle saatlerinde sona erdi.

Alıntı yesilniksar.com

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile