55 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

“Ünye’deki çocukları kazanmaya çalışıyoruz”

Aktif .

Çocukları kahvelerden, internetten, telefondan kurtarmaya çalıştıklarını belirten Ünye Meçhul Asker Kulübü Baş Antrenörü Serdar Han Yılmaz, “Ünye’deki çocukları kazanmaya çalışıyoruz.” dedi.

Ünye Meçhul Asker Spor Kulübü 28 Ocak Cuma akşamı Ünye Kapalı Spor Salonu’nda yaptığı antrenman sonrasında basına açıklama da bulundu.

Ünye Meçhul Asker Spor Kulübü Baş Antrenör Serdar Han Yılmaz açıklamasında şunlara değindi:

“Bu yola çıktığımız da ilk hedefimiz tamamen yerli sporcularla hareket etmekti. Fakat elimizde mevcut olan çocukların yaş grupları kurtarmadığı için mecburen dışardan transfer almak zorunda kaldık. Amaçladığımız şey burada bacasız sanayi geliştirmek ve burayı basketbol kenti haline dönüştürmek. Allah izin verirse iki sene içerisinde bu takımı tamamen yüzde yüz yerli sporculardan oluşan bir takım haline getirmiş olacağız. Bu sene ve önümüzdeki sene bunu yapamayacağız, çünkü ligde oynamak için yaş gruplarımız kurtarmıyor. Bu yüzden yaklaşık olarak 10 taneye yakın transfer yaptık. Bunların 3 ya da 4 tanesi açıklandı. Diğer transferlerimizi de bu hafta içerisinde basınla paylaşacağız.

“Tekrardan bu ateşi yakmak istiyoruz”

Ünye’de daha önce yapılmamış bir şey yapıyoruz. Ünye’nin adını Türkiye’de duyurmak için gerçekten iyi bir takım oluşturduk, iyi de gidiyoruz. Şuanda 14 günlük kamp sürecinin 4. günü tamamlandı. Bize destek olan, bizden desteğini esirgemeyen herkese çok çok teşekkür ederiz. Herkes sağ olsun taşın altına elini koyuyor, bu takıma sahip çıkıyor, öncelikle bunu açık yüreklilikle dile getirebilirim. Biz burada iyi bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Çocukları kafelerden kurtardık. Çocukları kahvelerden, internetten, telefondan kurtarmaya çalışıyoruz. Elimizde 5 yaşından itibaren yaklaşık olarak 200’e yakın lisanslı aktif olan çocuk bunlar. 320 tane de pasif durumda yaklaşık olarak 350 – 400 tane bir sporcu havuzumuz mevcut. Ünye’deki çocukları kazanmaya çalışıyoruz. Ünye zaten eskiden gelen futbol, basketbol geçmişi olan bir şehir. Biz de burada yetiştik, bende Ünye’nin bir çocuğuyum. Serdar Hocam da aynı şekilde o da Ünyelidir. Bunun olabileceğini biz kendimizden biliyoruz. Tekrardan bu ateşi yakmak istiyoruz.”

Ünye KENT Haber

Kevser BULAT

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile