39 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Başkan Demirci’den Regaip Kandili Mesajı

Aktif .

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm İslam âleminin kandilini kutladı.

Tüm İslam Dünyası için önemli olan, içinde Regaip, Miraç ve Berat Kandilleri ile Kadir Gecesi’ni barındıran üç ayların başladığını belirten Başkan Demirci, Regaip Kandilinin, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni etti.

Başkan Demirci mesajında şu ifadelere yer verdi “Rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, Ramazan Ayının da müjdecisi olan bir Regaip Kandiline daha kavuşmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu özel günlerde, dua ve niyazlarımızı artırmalı, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve aile bağları gibi toplumumuz için çok önemli olan birliktelik duygularımızın artmasına çabalamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Akkuşlu hemşerilerimiz olmak üzere, ülkemiz ve İslam âleminin Regaip Kandil’ini tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile