97 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Başkan Demirci “Kar Bizim İçin Esaret Değil Berekettir”

Aktif .

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, son yılların en yoğun kar yağışının yaşandığı ve kar kalınlığının 2 metreye ulaştığı Akkuş’ta hiçbir olumsuzluk yaşanmadığını belirterek, “kar bizim için esaret değil, berekettir” dedi.

Akkuş’ta son 15 yılın en yoğun kar yağışının yaşanması ve kar kalınlığının 2 metreye ulaşmasına rağmen yapılan çalışmalarla ilçede herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Kar yağışının etkili olduğu ilk günden itibaren Ordu Büyükşehir Belediyesi ile birlikte tüm imkânları seferber eden Akkuş Belediyesi ekipleri gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürerek tüm yolların açık kalmasını sağladı. Akkuş’ta kar yağışının durması ve hava koşularının normale dönmesiyle birlikte şehir merkezi ve ana yollarda kar birikintilerini temizleme çalışmaları devam ediyor.

“Tüm İmkânlarımızı Seferber Ettik”

Kar yağışının başladığı ilk günden itibaren Ordu Büyükşehir Belediyesi ile birlikte tüm imkânları seferber ettiklerini belirten Başkan Demirci, “ ilçemizde son yılların en yoğun kar yağışının yaşanmasıyla ilk günden itibaren teyakkuza geçerek Ordu Büyükşehir Belediyemizle birlikte tüm imkânlarımızı vatandaşlarımız için seferber ettik. Kar kalınlığının 2 metreye ulaşmasıyla birlikte kar yağışının meydana getirdiği olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve şehirdeki günlük yaşamın aksamaması için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürdük. Çalışmalarımız neticesinde çok şükür bir olumsuzluk yaşamadık. O yüzden kar bizim için esaret değil, berekettir diyoruz. Ben karla mücadeledeki desteklerinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler’e, ekibine ve tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“Kar Yağışını Fırsata Çevirdik”

10 günlük yağışlı süre boyunca Ünye- Akkuş- Niksar karayolunun da sürekli açık tutulduğunu, bu sayede Akkuş’ta çok sayıda misafir ağırladıklarını söyleyen Başkan Demirci, “ Kar yağışının etkili olduğu süre boyunca yollarımızın açık olması kış turizminin bölgedeki gözdesi olan Akkuş’umuz için bir fırsattı. Özellikle sahil kesiminden ve kar yağışının az olduğu çevre illerden çok sayıda misafir ağırladık. Şuanda Kertil mesire alanına inşa ettiğimiz bungalov evler müthiş bir talep görüyor. Kent gürültüsünden, iş yoğunluğundan uzaklaşmak isteyen ve doğayla iç içe hoşça vakit geçirmek isteyen herkesi Akkuş’umuza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile