172 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

ENVER YILMAZ’DAN TEPEALAN’DA TARİHİ MİTİNG ENVER YILMAZ SEVGİSİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Aktif .

ENVER YILMAZ’DAN TEPEALAN’DA TARİHİ MİTİNG ENVER YILMAZ SEVGİSİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Korgan ilçesine bağlı Tepealan mahallesinde tarihi bir mitinge imza attı. Tepealan’da bir araya gelen binlerce kişi Yılmaz’ı adeta bağrına bastı.

Ordu’ya ayak bastığı ilk günden itibaren Akçay mevki, Ünye, Fatsa, Altınordu, Ulubey, Kabadüz, Kabataş, Korgan Çatalpınar, Gürgentepe ve Gölköy ilçelerinde yaptığı dev mitinglerle vatandaşlarla buluşan, Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, bugün gittiği Korgan ilçesine bağlı Tepealan Mahallesi’nde de coşkuyla karşılandı.

KORGAN’IN EN BÜYÜK MAHALLELERİNİ TEK TEK ZİYARET ETTİ

Yılmaz günün erken saatlerinden itibaren Korgan ilçesine bağlı, Çayırkent, Belalan, Tepealan, Çamlık ve Çiftlik mahallelerini ziyaret etti. İlçe genelinde yaptığı altyapı, asfalt ve üstyapı projeleriyle vatandaşların gönlünde taht kuran Yılmaz’ın Tepealan ziyareti dev bir mitinge dönüştü.

TEPEALAN’DA CADDELER DOLDU TAŞTI

Tepealan Mahallesi'nde toplanan coşkulu kalabalığa hitap eden Enver Yılmaz, "Zamanında buralarda çok miting yaptık. Şu anda bizden başka da miting yapan yok. 5 yıllık belediye başkanı Tepealan gibi bir yere doğru dürüst gelmemiş. Televizyonları açıyorsunuz bir bakıyorsunuz ki Büyükşehir Belediyesi şöyle hizmet yaptı, böyle hizmet yaptı. Ekranlarda Büyükşehir Belediyesi Ordu’yu sanki uzaya çıkarmış. Ne yaptınız şimdiye kadar Korgan’a ki ‘Gerçek Belediyecilik’ sloganı altında vatandaşların karşısına çıkacaksınız" dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile