205 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

NİKSAR’DA TARIM ÇALIŞTAYI YAPILMALI

Aktif .

2022 ÜLKE GENELİNDE EKONOMİK SIKINTILARIN YAŞANMAMASI VE TARI ALANLARININ DAHA VERİMLİ KULLANILMASI NİKSAR’DA “TARIM ÇALIŞTAYI” YAPILMASI GEREKİR.

2022 yılının Dünyada var olan çeşitli sıkıntıların Tarım alanında Türkiye’de ve Niksar’da yaşanmaması için çeşitli tedbirlerin alınması bekleniyor.

Yeşil Niksar gazetesi ve Yörenin Sesi Canik gazeteleri sahibi Cemalettin Bilgin çeşitli kurum ve kişileri ziyaretleri sonrasında halkın 2022 yılında daha çok ürün üretmek ve ekimini yapacağı üründen zarar etmemesi için yetkililerin kısa zamanda çalışma yapması taleplerini dinlediğini ve çiftçinin haklı isteklerini yetkililere ileteceği dile getirildi.

Yeşil Niksar gazetesi ve Yörenin Sesi Canik gazeteleri sahibi Cemalettin Bilgin sohbetinde; arkadaşlar 2022 yılında Niksar ekonomik sıkıntı çekmemesi ve daha güçlü ekonomik imanlara kavuşması için ekimi yapılacak ürünler hakkında yetkililerle konuşup gerekli tedbirlerin alınmasına katkı sağlayacağını dile getirdi.

Niksar 2022 yılında tarım alanında daha güçlü olmak ve ekonomik sıkıntıların olmaması ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için mutlaka kısa sürede çok önemli çalışmaların yapılması bekleniyor.

Niksar’da yapılacak olan tarım Çalıştayına Niksar Kaymakamı İlhami Doğan’ın ilgi göstereceği tahmin ediyor.

Kaynak Yeşil Niksar

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile