Akkuş Belediyesi’nin, ilçede gençleri spora teşvik etmek ve gençlerin sportif faaliyetlerine katkı sunmak amacıyla başlattığı sentetik kapalı spor saha projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Akkuş Belediyesi tarafından ilçe merkezinde yapımına başlanan sentetik kapalı spor saha projesinin inşası sürüyor. Soyunma odalarıyla birlikte bin 200 metre kare alana inşa edilen modern kapalı halı saha 20x45 metre ebatlarında tasarlandı. Toplamda 700 bin TL’ye mal olacak olan halı sahanın bir ay içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Sentetik kapalı spor saha projesiyle gençlerin daha sağlıklı ve modern alanlarda spor yapmalarına olanak sağlayacaklarını belirten Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “Gençlerimizin bizlerden çokça talepte bulundukları bir projeyi daha hayata geçiriyoruz.

Bin 200 metre karelik alana 700 bin TL maliyetle zeminiyle, aydınlatmalarıyla ve çevre düzenlemeleriyle son derece modern bir kapalı halı sahayı bir ay içerisinde gençlerimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz. Sahamız 25x40 metre ebadında, sentetik çim yüzeyli olacak. Şuanda alt yapı çalışmaları bitti, zemin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah burayı bitirdiğimizde gençlerimiz daha sağlıklı ve modern bir alanda sportif faaliyetlerini sürdürmüş olacak. Şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

You have no rights to post comments

Bugün
Dün
Bu Hafta
Geçen son 2 yil
Bu Ay
Geçen Ay
Tümü
2472
5667
41683
8596308
8139
143427
28902742

Your IP: 216.73.216.163
2025-11-02 09:04