AKDEF'TEN DEV "SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ"
HAYDİ! AKKUŞ İÇİN HEP BİRLİKTE.

Akkuş Dernekler Federasyonu AKDEF olarak, Akkuş ilçemizde öğrenim gören öğrencilerimiz için “sosyal sorumluluk” ilkesinden hareketle yardım kampanyası düzenliyoruz.

Amacımız, Akkuş'lu ve Akkuşa gönül veren dostlarımızın sosyal birliktelik ve sosyal sorumluluk düşüncelerini Akkuş'lu öğrencilerimiz ile buluşturmak.

Yapacağımız çalışma içerik olarak, sosyal duyarlılık kapsamında kış şartlarının yoğun yaşandığı ilçemizde eğitim gören öğrencilerimizin etkilenmemesi için onlara BOT ve MONT desteği sunmak istiyoruz. Sunacağımız kampanyamıza tüm halkımızı tüm Türkiyeyi gerek sosyal medya gerek basın aracılığı ile Karınca kararınca yapacağımız kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz. Şimdiden Tüm Akkuşumuza Hayırlı olsun.

#akdef basın bürosu

 

You have no rights to post comments

Bugün
Dün
Bu Hafta
Geçen son 2 yil
Bu Ay
Geçen Ay
Tümü
403
1823
5774
9366511
67178
52808
29627940

Your IP: 216.73.217.153
2026-07-29 03:11