Köyümüz Muhtarı Sayın Mehmet Sevindik Ahmet Basmacı Yusuf Kösekahya ve Sayfamız yöneticisi kardeşlerimizin destekleriyle bugün Ankara'da bulunan Karaçelik düğün salonunda Camiyannı mevkinde yeni bir aş evi yapılmasıyla ilgili vede köyümüzün kendisine ait bir derneği olsun mu ????olmasın mı ????? amaçlı nabız yoklaması şeklinde bir toplantı yapılmıştır.

91 kişilik bir liste oluşmuş bağış yapmak isteyen vede aş evinin önümüzdeki nisan mayıs aylarında yapımına başlanması konusunda ortak karar verilmiştir.

Ankara'da yardımları toplamaları için Dursun Kösekahya Halil İbrahim Sevindik vede Tahsin Akkaya görevlendirilmiştir.

İlerleyen Günlerde Dernek Kurulup kurulmaması için imza sayısının yüzün üzerinde olması konusundaki beklentiler olumlu yönde olup toplamda 110 kişi Çukurköy halkının kendisine ayit bir derneğinin kurulması vede faliyete geçmesi konusunda tam destek vermişlerdir.

Not: Resimler İçin Sevgili Genç Kardeşimiz Hüseyin Çam'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

 

You have no rights to post comments

Bugün
Dün
Bu Hafta
Geçen son 2 yil
Bu Ay
Geçen Ay
Tümü
2244
1779
32284
8705758
97634
143427
28992237

Your IP: 216.73.216.191
2025-11-20 23:32