Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi'nin yeni takımlarından Akkuş Belediyespor, iç transferde Libero Utku Çağlar Gülmez'le yeniden anlaşmaya vardı.

Ocak ayındaki ara transferde takıma katılan ve başarılı bir grafik çizerek şampiyon takımın değişmezi olan Utku kendini 1 yıl daha yeşil beyazlı yapan sözleşmeyi imzaladı.

Akkuş'ta olmaktan mutlu olduğunu dile getiren başarılı libero, "Bir yıl daha burada olacağım. Geçen yıl büyük bir başarıya imza atarak 1. lige çıktık, şampiyon kadroda olmak ve yeniden anlaşmaya varmak beni son derece mutlu etti. Artık geçmiş güzel bir anı olarak kalacak, bizleri yeni başarılar bekliyor" diye konuştu.

Transfer çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ise, "Utku, 1. lige çıkmamızda katkısı olan değerli bir oyuncumuzdu, kendisiyle yola devam etme kararı aldık. Ara transferde takımımıza katılmasına rağmen kısa sürede uyum sağlayarak adeta bizden biri oldu. Yeni sezonda kendisinden çok şey bekliyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

You have no rights to post comments

Bugün
Dün
Bu Hafta
Geçen son 2 yil
Bu Ay
Geçen Ay
Tümü
2829
5503
30940
8538209
79076
147441
28830252

Your IP: 216.73.216.62
2025-10-19 15:05