80 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

AKKUŞ BELEDİYESPOR’DA AYKUT LALE DÖNEMİ

Aktif .

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Akkuş Belediyespor erkek voleybol takımı antrenör Aykut Lale ile anlaşma sağladı.

Geçtiğimiz günlerde Hakan Özkan ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Akkuş Belediyespor, sezonun ikinci yarısı için antrenör Aykut Lale ile anlaşma sağladı. 55 yaşındaki tecrübeli antrenör Akkuş Belediyespor’un bu hafta deplasmanda Develi Belediyespor ile oynayacağı müsabakada takımın başında olacak.

“Ligin İkinci Yarısında Daha Güçlü Olacağız”

Akkuş Belediyespor’un Efeler Ligi’nde kalıcı ve başarılı bir takım olabilmesi için takıma yeni takviyelerin olacağını belirten Akkuş Belediyespor Kulüp Başkanı Ercan Çayıroğlu, “ Akkuş Belediyespor olarak Ligin ikinci yarısında daha iyi sonuçlar alabilmek ve Efeler Ligi’nde kalıcı bir takım olabilmek için kadro yapılanmamızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda tecrübeli antrenör Aykut Lale hocamızla anlaşma sağladık. Bunun yanı sıra takımımızı yeni transferlerle güçlendirmeyi planlıyoruz. Transfer çalışmaları kapsamında orta oyuncu Halit Kurtuluş’u renklerimize bağladık. Hem antrenörümüzle hem de yeni oyuncularımızla daha güçlü bir Akkuş Belediyespor’u ligin ikinci yarısında taraftarlarımıza izleteceğiz” dedi.

Akkuş Belediyespor’un tecrübeli antrenörü Aykut Lale ise Akkuş Belediyespor’u çalıştıracak olmasından dolayı mutlu olduğunu ve Akkuş Belediyespor’un başarısı için elinden gelen tüm çabayı göstereceğini ifade etti. Akkuş Belediyesi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile