28 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

ÇİFTÇİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR

Aktif .

2023 yılı Ç.K.S dosyasını İnternet üzerinden yapan veya Ziraat odalarına uğramadan İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine teslim eden Çiftcilerimizin Ziraat odaları üye kayıt yönetmeliğinin üye kayıtlarının günçellenmesine ilişkin onuncu maddesinde Ziraat odalarının üyeleri her yılın Beş ayı içinde arazi büyüklüğü, diğer tarımsal varlığı ve üretim durumları ile ilgili bilgileri içeren beyannamelerini,kayıtlı oldukları odalarına vererek kayıtlarını güncellemeleri.bu güncellemeyi yapmayanların üyelikleri PASİF duruma düşer.

Yani 31 Mayıs 2023 tarihine kadar Ziraat odalarına gelip üyelik kayıtlarını güncellemeleri gerekiyordu. 31 Mayıs 2023 tarihine kadar kaydını güncellemeye çiftçilerin 09 Haziran 2023 tarihine kadar bu güncellemelerini yapmadıkları takdirde PASİF duruma düşer.bu üyelerin listeleri Tarım ve Orman Müdürlüklerine bildirilecek ve tarım desteklerinden yararlanamayacaklardır.

Ayrıca yanlış beyanda dolayı beş yıl süre ile tarımsal destekten yararlanmaları mümkün olmayacaktır.çiftçilerimizin mağdur olmamaları için 09 Haziran 2023 tarihine kadar Ziraat odalarına giderek kayıtlarını GÜNCEL/AKTİF Hale getirmeleri gerekmektedir.

TÜM ÇİFTÇİLERİMİZE DUYRULUR.

Akkuş ziraat odası başkanı Ahmet Kaya.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile