305 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

BAŞKAN DEMİRCİ “RAMAZAN AYINDA YARALARIMIZI SARMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Aktif .

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Ramazan ayı nedeniyle yayınladığı mesajında Ramazan-ı Şerif'in tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini ve yaşadığımız zorlu günlerde yaralarımızı sarmaya vesile olmasını diledi.

11 ayın sultanı olan Ramazan ayının yardımlaşma feyiz, bereket, af ve mağfiretlerle dolu bir ay olduğunu belirten Başkan Demirci mesajında şu ifadelere yer verdi, “Huzurun maneviyatın sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Ramazan ayı; barışın, kardeşliğin ve huzurun dalga dalga yayıldığı, tüm Müslümanların en halis duygularla bir araya geldiği ve manevi esenliğe ulaştığı en kıymetli aydır. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan bu mübarek ay; hayatlarımızı muhasebe etmek, günahlarımızdan arınmak ve kardeşliğimizi güçlendirmek adına eşsiz bir fırsattır.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilimizde büyük yıkıma neden olan depremler sebebiyle bu yılki Ramazan ayını buruk bir şekilde karşılıyoruz. Bu değerli ayda başta depremzedeler olmak üzere zor durumdaki tüm kardeşlerimizin yaralarına derman olmaya devam edeceğiz. Ramazan ayı boyunca Adıyaman ve Malatya’da günlük 8000 depremzede kardeşimizin rahat bir şekilde iftar ve sahurlarını yapabilmeleri için çadırlarımızı kurarak mübarek ayın manevi lezzetini depremzede kardeşlerimizle paylaşmanın gayretinde olacağız.

Bu vesile ile tutacağımız oruçların, yaptığımız ibadetlerin ve işleyeceğimiz hayırların mübarek Ramazan ayında kabul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyor, tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Ayını kutluyorum."

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile