50 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

ŞENTÜRK, HIZ KESMİYOR

Aktif .

ŞENTÜRK, HIZ KESMİYOR

İYİ Parti Ordu 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Ekrem Şentürk, seçim çalışmalarını hız kesmeden ilçelerde sürdürmeye devam ediyor.

Ordu’nun Gölköy ilçesinde hemşerileriyle birlik bir araya gelerek hasret gideren Şentürk’e ilgi ve alaka da oldukça yüksek oldu.

Memleketinde gördüğü ilgiye memnuniyetini dile getiren Şentürk, “Bu gün Sıla’yı rahim yaptıktan sonra, Gölköy İlçe başkanımızı, ilçe yönetimimizi, dostlarımızı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Gönül dostlarımızla buluşmanın keyfi bir başka oluyor. Sağlıkları ve huzurları yerinde olsun” dedi.

Aday adaylığı için yarın resmi başvurusunu partisin İl Başkanlığında yapacağını da duyuran Şentürk; “Kıymetli Ordulu hemşehrilerimiz 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Ordu’muzdan aday adayı olduğumu siz değerli hemşehrilerime duyurmamın sevincini ve gururunu yaşıyorum.

Sizleri de 21 Mart salı günü saat 13.00 de il binamızda yapacak olacağım aday adaylığı açıklama programına davet ediyor hepinize saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile