513 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

BU SEFER YÜREKLERE DOKUNDUN İSA DEMİRCİ BAŞKAN.

Aktif .

Sevgili dostlar yaşamış olduğumuz bu açı süreç insanların merhamet ve vicdani yönlerini daha çok ortaya çıkardı desem tam yeridir.

Hepinizin bildiği gibi ilçemizde her türlü olmayan eksik kalan ne varsa makam mevki farkı gözetmeden senelerdir açımazsız bir şekilde eleştirerek yazıyorum bundan en çok payını alanda mallesef siyasi otorite olarak belediye başkanı koltuğunda oturan İsa Demirci başkan oluyordu.

Ançak bu seferki Yaşalınan süreçte ilçemiz için çok büyük bir şans olan kaymakamımız Sayın Osman Kural bey vakıf Müdürümüz Nuriye Görgülü ekibi Özelikle Belediye başkanı olarak İsa Demirci bey ve ekibi başkan yardımcımız Ercan Çayıroğlu fen işleri Müdürümüz Halil Maden bu mülki amirlere müdürlere destek veren Akkuş halkı esnafımız teşekkürü fazlasıyla hak ettiler diye düşünüyorum.

Şimdi yiğidi öldür hakkını yeme derler ya şahsım Tahsin Akkaya olarak tüm gönlü güzel insanlara ÖZELİKLE de İsa Demirci başkana şükranlarımı sunuyorum.

Ha şunuda söylemekte fayda var yarın öbürsü gün yanlış giden eksik olan bir durumu yazmam cizmem diye bir şey yok bunu herkes aklının bir köşesinde tutsun.

www.yesilakkus.com

Yeşil Akkuş Haber.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile