23 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

O BİR AKUŞ'LU VE BAŞARDI.

Aktif .

Adı Fatih Soy adı Cürebal o Bir Akkuş'lu hayal etti azim etti çalıştı Mevla yürü kulum dedi sonunda kimsenin hayal edemeyeceği işleri başardı.

BAL Şirket Gurubu

THOTH Cafe onun ve ailesinin geleceği umutlarıyla yollarına devam ediyorlar.

İlçemiz Caldere köyünden olan iş adamı olarak Ankarada ikamet Eden Faliyet gösteren Fatih Cürebal 20/04/1977 Doğumlu olup Milli Eğitimden Emekli Eski Akkuş Belediyesi Meclis Üyeliği yapmış rahmetli Niyazi Cürebal büyüğümüzün ve Gülsüm Dalgıç büyüğümüzün oğludur.

Fatih Cürebal bir dönem Ünye spor kulübü başkanlığı yapmış Ordu spor kulübü başkanlığına aday olarak adından söz ettiren bir Hemşerimiz olmuştur.

Kendisi şu anda Ankara' nın köklü kulüplerinden olan Kavaklıdere spor kulübü başkanlığını yapmaktadır yapmış olduğu alt yapı çalışmaları ile spor camiasında günbe gün adından söz ettirmeye devam etmektedir.

Fatih Cürebal bunun yanında Gençler Birliği spor kulübü as başkanı olarak görev yapmaktadır.

Bugün Akdatder Derneği başkanı Erol Çoşkun beyle birlikte kendisini ziyarette bulunduk göstermiş olduğu ilği alaka için şahsına ve eşine teşekkür ederiz.

Dosthane güler yüzlü memleket dolu bir sohbet ortamında geçen görüşmemiz bizi karşılıklı olarak mutlu etmiştir ÖZELİKLE sevgili hemşehrimizin hangi şartlardan hangi konumdan bu güne geldiğini unutmaması ve bunu unutmayıp gurur ile anlatması sesindeki bu duygu yüklü anlatımı bizi fazlasıyla etkilediği kesin.

Onun için diyoruz ki işin güçün rast gele bol kazançlar FATİH CÜREBAL herşey gönlüne göre olsun yolun açık olsun.

Yeşil Akkuş Haber.

www.yesilakkus.com

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile