298 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Ozon Tedavisi Ordu’da İlk Defa Akkuş’ta Uygulanmaya Başladı

Aktif .

Akkuş Devlet Hastanesine hayırsever vatandaşlar Cemal ve Doğan Yılmaz tarafından ozon terapi cihazı bağışı yapıldı. Bağışlanan cihazla Ordu’daki kamu hastaneleri arasında ozon tedavisi ilk defa Akkuş Devlet Hastanesinde uygulanmaya başladı.

Akkuş Devlet Hastanesine hayırsever vatandaşlar Cemal ve Doğan Yılmaz tarafından bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi, damar dolaşım bozukluklarının giderilmesi, romatizmal hastalıklar, bel ve boyun fıtıklarında ağrının azaltılması, diyabet ve diyabete bağlı komplikasyonların özellikle ayak yaralarının tedavisi, insülin direncinin azaltılması, metabolik sendrom ve yağlı karaciğerin tedavisi gibi birçok hastalığın tedavisinde tamamlayıcı tedavi olarak kullanılan ozon cihazı bağışlandı. Bağışlanan cihazla Ordu’daki kamu hastaneleri arasında ozon tedavisi ilk defa Akkuş Devlet Hastanesinde uygulanmaya başladı.

Kaymakam ve Belediye Başkanı’nda Teşekkür Plaketi

Akkuş Kaymakamı Osman Kural ve Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Akkuş Devlet Hastanesini ziyaret ederek hayırsever vatandaş Cemal Yılmaz’a desteklerinden dolayı plaket takdim etti. Bağışlanan cihazla Akkuş Devlet Hastanesinde önemli bir tedavinin daha eksikliğinin giderildiğini belirten Akkuş Kaymakamı Osman Kural ve Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Yılmaz ailesine bağışlarından dolayı teşekkür edip cihazın hastaneye hayırlı olması temennisinde bulundular.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile