37 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Aimal Khan Akkuş Belediyespor’da

Aktif .

Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımı transfer çalışmaları kapsamında Pakistan milli takım kaptanı Aimal Khan’ı renklerine bağladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig Ekiplerinden Akkuş Belediyespor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz sezon kadrosundaki oyuncuların büyük bir kısmıyla yol ayrımına giden Akkuş Belediyespor, transferde son olarak Pakistan milli takım kaptanı Aimal Khan’ı renklerine bağladı.

Bu yıl Efeler Ligi hedefi için çok daha güçlü bir kadroyla yeni sezona başlayacaklarını belirten Akkuş Belediyespor Kulüp Başkanı Soner Efil, “ Geçtiğimiz sezon son maçta kaçırdığımız Efeler Ligi hedefimize ulaşabilmek için yeni sezon öncesi transfer döneminden başlayarak işi çok daha sıkı tutuyoruz. Bu kapsamda hocamızın istediği hedefi olan dinamik ve başarılı oyuncularla kadromuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Pakistan milli takım kaptanı Aimal Khan’ı renklerimize bağladık. Transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyor, kendisine yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

1990 doğumlu 2.05 boyundaki Aimal Khan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Tayland, Suudi Arabistan liglerinde forma giydi. Khan ayrıca 2018 yılı Asya Kulüpler Şampiyonasında turnuvanın en iyi pasör çaprazı seçildi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile