95 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

AKKUŞ’TA 44 KÖY YAŞAM MERKEZİ AÇILDI

Aktif .

Akkuş’ta, Millî Eğitim Bakanlığınca aktif olarak kullanılmayan köy okullarının köy yaşam merkezine dönüştürülmesi projesi kapsamında 44 köy yaşam merkezi hizmete açıldı.

Millî Eğitim Bakanlığınca aktif olarak kullanılmayan köy okullarının köy yaşam merkezine dönüştürülmesi projesi kapsamında Akkuş’ta 44 okul köy yaşam merkezi haline getirilerek hizmete açıldı. Akkuş’ta son olarak Karaçal mahallesinde köy yaşam merkezi haline getirilen 5 okulun açılışı Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, İlçe Kaymakam Vekili Turgay Tarık ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Vatandaşlar Yaşam Merkezlerini İstedikleri Gibi Kullanabilecek

Köy yaşam merkezlerinin mahallelerde kültürel faaliyetlerin rahatça gerçekleştirilebilmesi açısından önemli bir proje olduğuna değinen Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “ Millî Eğitim Bakanlığımızca hayata geçirilen köy yaşam merkezleri projesi kapsamında bugün Karaçal Mahallemizde kapalı köy okulu durumunda iken onarılarak yeniden hizmet vermeye başlayan 5 köy yaşam merkezinin açılışını İlçe Kaymakam Vekilimiz Turgay Tarık ile birlikte gerçekleştirdik. İlçemiz genelinde şuana kadar 44 köy yaşam merkezimiz tamamlanarak hizmete açıldı. Hemşehrilerimiz buralarda isterlerse düğünlerini davetlerini sohbetlerini ve kültürel faaliyetlerini istedikleri şekilde gerçekleştirebilecekler. İlçemizde 44 köy yaşam merkezinin açılmasında büyük emekleri olan önceki dönem Milli Eğitim Bakanımız, Ak Parti Ordu Milletvekilimiz Sn. Prof. Dr. Mahmut Özer’e teşekkür ederim. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Köy yaşam merkezleri ile mahallelerinde büyük bir eksikliğin giderildiği için mutlu olduklarını belirten vatandaşlar ise yapılan çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile