109 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

BAŞKAN DEMİRCİ’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’ MESAJI

Aktif .

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak Cumhuriyet’in 100’üncü yılını kutladı.

Cumhuriyet’in 100’üncü yılını büyük bir onur ve gururla kutladıklarını belirten Başkan Demirci mesajında şu ifadelere yer verdi, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 29 Ekim 1923’te ‘Türk milletinin karakterine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir’ diyerek ilan ettiği Cumhuriyetimiz, atalarımızdan bizlere kalan en büyük mirastır. Cumhuriyet; milletimizin birlik içinde vermiş olduğu varoluş mücadelesini, azim, fedakârlık ve büyük bir kahramanlıkla ölümsüzleştirmesidir.

Aziz bir neslin; büyük mücadeleler neticesinde kurduğu ve bizlere armağan ettiği, binlerce yıllık devlet geleneğimiz ile harmanlanmış olan Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında tarihimizden aldığımız güçle geleceğe büyük bir ümitle bakıyor, emin adımlarla ilerliyoruz. Cumhuriyet birlik, beraberlik, kenetlenme demektir. Cumhuriyet bütün dünyanın karşısında dimdik durmak, biz Türkiye'yiz demektir. Cumhuriyetimizin 100. yılında tarihimizden aldığımız güçle geleceğe büyük bir ümitle bakıyor, emin adımlarla ilerliyoruz.

Bu duygularla Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milletimizin sonsuza dek bağımsız yaşaması için, vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile