122 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Bir Yardım Elide Sizden Olsun

Akkuş ilçemiz Gökçebayır Köyü Demircili'den Rahme...

Seçilecek olan Akkuş Belediye Başkan'ından beklentilerimiz ve ricamız

Seçilecek olan Akkuş Belediye Başkan'ından beklen...

 AKKUŞ'TA GÜZEL ŞEYLERDE OLUYORMUŞ

İlçemiz Aile sağlığı merkezine bitmiş olan ilaçım...

18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, vatan...

Niksar Yazıcık Beldesinde Belediye Başkan Adayı Ĥüseyin Yürür

Sevgili Hüseyin Yürür kardeşimize çıkmış olduğu b...

 ŞİMDİ AKKUŞLU DİYİP GEÇMEYİN.

Akkuş,un Kuruluş Tarinden Bu Güne Gelmiş Geçmiş A...

Küçük Ailesinin kederli günü Allah rahmet eylesin

Akkus İlcemiz Gökcebayır Mahallesi Demircili'den...

Şerife Pantu Teyzemiz Hakkın rahmetine kavuşmuştur

Akkuş İlçemiz Gökcebayir Mahallesi Demircili Mevk...

 ADALETLİ İDEAL BİR YÖNETİM.

Mutluluk İçin Paylaşarak O sizden Bu Bizden Öteki...

 GENÇLERİMİZİN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Ordu’da düzenlenen bilek güreşi kızlar kategorisi...

« »

HAMARAT, “TÜRKİYE’Yİ FINDIĞIN İŞLEME MERKEZİ YAPACAĞIZ

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat seçim çalışmaları kapsamında Çatalpınar ve Kabataş ilçelerini ziyaret etti. Muhtar ve STK’larla bir araya gelen Hamarat esnaf ve vatandaşlarla da buluştu. Hamarat önümüzdeki dönem istihdam ve fındıkla ilgili önemli çalışmaların yapılacağını ifade ederek, “Önümüzdeki dönemde yeni genç nesille Türkiye’yi fındığın işleme merkezi yapacağız. Dünya’ya fındığı işlenmiş olarak satacağız” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Mustafa Hamarat seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini Çatalpınar ve Kabataş ilçeleriyle sürdürdü. Hamarat ilk olarak Çatalpınar İlçesi’nde Belediye Başkanı Ahmet Türe, İlçe Başkanı Haşim Bakar ve Eski Belediye Başkanı Muhasin Eriş’in de katılımıyla muhtarlar ve STK temsilcileriyle bir araya geldi. Yapılan istişarede önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

“BİZ MAKAM İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN YARIŞIYORUZ” Milletvekili Adayı Hamarat burada yaptığı konuşmada, “20 yıldır Türkiye’yi ayağa kaldırmış iktidarız. Zaten Cumhurbaşkanımızın bize güç vermesi olmasa, onun milletine sevgisi, milletinin ona güç vermesi olmasa bunların hiçbirini yapamayız. Dolayısıyla bir paye verilecekse en büyük paye Sayın Cumhurbaşkanımızın, AK Partimizin ve Cumhur İttifakımızındır. Şahsımızın değil. Burada aynı sofrada bir önceki belediye başkanımız ile şimdiki belediye başkanımız aynı sofrada bir arada. Bunu her partide göremezsiniz. Bu bizim makam için kavga etmediğimizi, bizim hizmet için yarıştığımızın delilidir” dedi.

“SİYASETTE DİKENSİZ GÜL BAHÇESİ DEĞİL”

Hamarat daha sonra esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek destek istedi. Kayatepe Mahallesi sakinleriyle de bir araya gelen Hamarat, “Mevlana’nın dediği gibi gülü sularsanız, gül çoğalır, dikeni sularsanız diken çoğalır. Milletimiz 20 yıldır bizi ödüllendirdi, bize destek verdi. Biz de güzel şeyler yapmaya çalıştık. Siyasette Dikensiz gül bahçesi değil. Bu seçimde de sizler yine iyiyi, güzeli, daha hizmet edeni ve sizi seveni, Türkiye için heyecanlananları, kafasının arkasında başka düşünce olmayanları destekleyeceğinizden şüphemiz yok. Bu nedenle sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Hamarat, Kayatepe Mahallesi’nde Şehit Piyade Er Ramazan Erbaş’ın kabrini de ziyaret ederek dua etti. Hamarat Elmaköy Şifa Suyu Mahallesi’nde de esnafları ve vatandaşları tek tek ziyaret etti.

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Mustafa Hamarat Çatalpınar İlçesi’nin ardından Kabataş İlçesi’nde bir dizi temaslarda bulundu. Hamarat, Kabataş’ta Belediye Başkanı Yakup Yılmaz ve AK Parti İlçe Başkanı Murat Bozkurt’un da katılımıyla Mahalle Muhtarları ve STK temsilcileriyle buluştu.

“ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE İLÇELERİMİZDE İSTİHDAMA YÖNELİK ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”

Yapılan istişare toplantısında konuşan Hamarat, “Kabataş ilçemizde önümüzdeki dönem yapacağımız birçok çalışma var. Biz hiçbir sorunu halının altına süpürmüyoruz. Her sorunu çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemde ise ilçelerimizde istihdama yönelik çalışmalar yaparak vatandaşlarımızı kendi memleketlerinde iş bulmalarını sağlayacağız. Böylelikle vatandaşlarımız iş için başka şehirlere göç etmek zorunda kalmayacak. Bu ilçelerimizin tüm organlarıyla birlikte yapacağız. Her ilçemizde 500-1000 kişilik istihdam olursa vatandaşlarımız memleketlerinde kalır” dedi.

“TÜRKİYE’Yİ FINDIĞIN İŞLEME MERKEZİ YAPACAĞIZ”

Hamarat üreticilerin AK Parti döneminde fındık ile ilgili önemli kazanımlar elde ettiğine dikkat çekerek, “Alan bazlı destekleme, fiyat politikası, gübre-mazot-ekipman destekleri gibi üreticilerimizin daha kaliteli üretim yapması için önemli çalışmalar yürüttük. Birilerinin öyle meydanlarda bol keseden attığına bakmayın. Biz iktidare geldiğimizde fındık 90 cent’ti. Biz üreticilerimizi hem fiyat bakımından ezdirmedik, hem de fındığımızın ülkemizde işlenmesi için hibeler verdik. Önümüzdeki dönemde yeni genç nesille Türkiye’yi fındığın işleme merkezi yapacağız. Dünya’ya fındığı işlenmiş olarak satacağız” şeklinde konuştu.

GENÇLER, “İLK OYUM AK PARTİ’YE” DEDİ

Hamarat daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Gençlerle de buluşan Hamarat ilk kez oy kullanacak gençlerden destek sözü aldı. Gençler 14 Mayıs’ta oylarını AK Parti’ye vereceklerini ifade etti.

İlçe ziyaretlerinin ardından bir değerlendirmede bulunan Hamarat, “Yaptığımız ziyaret ve istişarelerde vatandaşlarımızın umudunun AK Parti olduğunu bir kez daha gördük. Biz de bu teveccühü hizmetlere dönüştürmek için gece gündüz çalışacağız. Yıllardır iktidardayız. Hizmet için çalışıyoruz. Eksiklerimizi de vatandaşlarımız ifade ettiler. Bu yapıcı eleştirileri de not aldık ve önümüzdeki dönemde bunları da düzelteceğiz. Daha güzel hizmet yapmak için çalışacağız. Bu seçimin AK Parti ve milletimiz açısından daha güzel geçeceğini belirtmek istiyorum” diyerek AK Parti’ye desteğin arttığını söyledi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

Resimlerimiz

            

www.yesilakkus.com 27.03.2007 Tarihinden beri YAYINDADIR

 Tüm Hakları www.yesilakkus.com Sitesine aittir Yapımcı webmaster Derviş Kaya