Ordu Akkuş İlçesi Dernekler Fedarasyonu Başkanı Metin Erler Basın ve Kamuoyuna Açıklaması

Aktif .

Basına ve kamuoyuna.

Akkuş Dernekler Federasyonu (AKDEF) amacı; Akkuş halkının, Akkuş'un gurbete yerleşmiş insanlarının ÖNCELİKLE BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ SAĞLAMAKTIR. Nerede olursa olsun Akkuş halkının Ekonomik, sosyal,kültürel olarak kalkınmasını ve de sonrasında da ilçemizin gelişmesine katkı sağlamak için ilçe kaymakamımız,belediye başkanlığımız, siyasi parti temsilcileri,oda başkanları tüm kamu kurum kuruluşları ve tüm akkuş halkı ile istişare halinde projeler üretip bunları faaliyete geçirmektir. AKKUŞ ilçemizin sorunlarını tespit etmek, çözüm yollarını da ortaya koyarak yetkili mercilere iletmek ve kamuoyuna duyurmaktır. Akkuş Dernekler Federasyonu (AKDEF) olarak ilimizde, ilçemizde eksiklerin giderilmesi, kalkınmanın sağlanması ve her türlü çalışmalarda Kamu ve yerel yönetimiyle istişare içinde olacağız.

Bu vizyon ve misyon ile yola koyulan AKDEF, dili, dini, ırkı, mezhebi ve siyasi görüşü ne olursa olsun birlikte hareket ederek "birlikten kuvvet doğar" ilkesi ile ÇALIŞMALARINA DEVAM ETMİŞ VE DEVAM EDECEKTİR. Akkuş'un tüm halkının Federasyonumuzda söz sahibi olduğunu tüm kamuoyu bilmelidir. Federasyonumuz Akkuş'a katkı sağlayacak herkesin söz söyleyeceği bir kürsüdür. Akkuş Dernekler Federasyonu (AKDEF ) Akkuş’lu STK’ların birleştirici, birliğimizi beraberliğimizi daim kılacak kuruluştur. Burada ülkemizin neresinde faaliyette olursa olsun her Derneğimizin yeri vardır. Federasyonumuzun kapısı her derneğimize açıktır. BİZLER BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ.

Bu güne kadar hiçbir şekilde hiçbir siyasi oluşumun içinde olmadan tamamen sivil toplum ilkesi ile hareket ettik, tüm siyasi partiler ile birlikte çalışma ilkesi ile hepsine eşit mesafede durduk. Federasyonumuz gönüllük ilkesi ve tüm derneklerimizin fedakarlığı ile çalışmaktadır.

Tüm halkımıza sevgi ve saygılarımızı sunarız.

HER ŞEY AKKUŞ VE AKKUŞLU İÇİN…

#akdef basın bürosu