Tokat'ın Parlayan Yıldızı Coşkun Tonkal

Aktif .

1980 Ordu Akkuş Çayıralan Mahallesi doğumlu olup,ilkokulu Çayıralan ortaokul ve lise Ünye'de bitirmiş olup halen İstanbul üniversitesi Tarih bölümü 3.sınıf öğrencisidir.

Tokat Erba dan Cumhuriyet halk partisinden aday adayı hemşehrimiz Tonkal Yiğit ve Öykü Çağla isminde iki çocuk babasıdır.

Kendisi özel sektörde 2002 den önce yöneticilik yapmış 2002 den sonra Erba ya yerleşerek kendi işini kurarak iş hayatına başarılı bir şekilde halen devam etmektedir.

Siyaset e çok meraklı hiçbir şekilde siyasetten kopamayan ülkedeki siyaseti ve dünya siyasetini sürekli takip eden ve söz sahibi olmak ve halkın sesini şartlar ne olursa olsun hangi baskılar olursa olsun korkmadan cesurca dile getiren giyimi kuşamı konuşması yerinde çıkışlarıyla herkesten farklı genç gözü kara bir aday adayı imajı vermektedir.

Coşkun Tonkal gönül verdiği Ataturkün partisi CHP de halkın ona verdiği yetkiyle ezilenlerin hakkı yenilenlerin ayrımcılığa uğrayanların haklarını aramak ona destek veren halkın hemen yanında bulunmak için aday adayı olmuştur.

Bunu açıklamakta gözü pek bir şekilde öne atılıp gerekli GİRİŞİMLERİ Tokat genelinde ses getirecek bir şekilde yapmıştır.

Kendisi birey olarak etrafında onu tanıyan insanların tabiriyle çok çalışan tuttuğunu koparan onu vekil olarak seçenleri mahcup etmeyecek bölgenin ve halkın bütün sorunlarını harfiyen bilen onları çözen kendilerinden biri olarak görecekleri Aldığı görevin hakkı neyse layığıyla yapan bir azimli genç vekil olarak göreceklerinin imajı vermektedir.

Bizlerde www.yesilakkus.com site yönetimi ve Ailesi adına hemşehrimize çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz ve sonuna kadar destek veriyoruz.