Akkuş Belediyespor Ligin İlk Yarısını Galibiyetle Tamamladı

Aktif .

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grubunda mücadele eden Akkuş Belediyespor ligin ilk yarısının son maçında Gümüşsu Gümüşhanespor’u 3-0 mağlup etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grubunda mücadele eden Akkuş Belediyespor ligin ilk yarısının son maçında Gümüşsu Gümüşhanespor’u konuk etti. Maçın başından sonuna üstün oynayan taraf olan Akkuş Belediyespor setleri (27-25) (25-16) (25-15) alarak maçı da 3-0 kazanan taraf oldu.

“Ligin İkinci Yarısında Çok Daha İyi Olacağız”

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Akkuş Belediyespor antrenörü Mehmet Aydın, ligin ilk yarısını galibiyetle kapattıkları için mutlu olduklarını belirterek, “ öncelikle her zaman olduğu gibi bugün de bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. İlk yarının son maçında Gümüşsu Gümüşhanespor’u 3-0 mağlup ettik. Bu galibiyet takımımızın kendine olan güvenini pekiştirmesi için önemli bir galibiyetti. Şimdi ligin ikinci yarısına çok daha iyi hazırlanmak zorundayız. Efeler Ligi hedefimize ulaşabilmek için ligin ikinci yarısında çok daha iyi olmak zorundayız. İnşallah son iki yıldır finalde kaybettiğimiz Efeler Ligi hedefimize azimle aynı kararlılıkla çalışarak ulaşacağız” dedi.

Akkuş Belediyespor erkek voleybol takımı ligin ikinci yarısının ilk maçında 18 Aralık Pazar günü kendi evinde Yenişehir Belediyespor ile karşılaşacak.