28 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

AKKUŞ GENÇLİK MERKEZİ 29 EKİM’E YETİŞECEK

Aktif .

Akkuş’ta gençlerin geleceğe daha donanımlı bireyler olarak hazırlanması amacıyla inşa edilen gençlik merkezinin Cumhuriyetin ilanın 100. yılı olan 29 Ekim 2023 tarihinde hizmete açılması planlanıyor.

Akkuş’ta gençlerin geleceğe daha donanımlı bireyler olarak hazırlanması amacıyla yapımına geçtiğimiz yıl başlanan gençlik merkezinde sona yaklaşılıyor. Hizmet alanı ve işlevi dolayısıyla Ordu’da 19 ilçedeki en büyük gençlik merkezi olma özelliği taşıyacak projede kaba inşaat tamamlanırken dış cephe çalışmaları devam ediyor. Yapımı tamamlandığında gençlerin birçok alanda gelişimine katkı sunacak olan projenin Cumhuriyetin ilanın 100. yılı olan 29 Ekim 2023 tarihinde hizmete açılması planlanıyor.

“Geleceğe ve Gençliğe Büyük Önem Veriyoruz”

İlçede, geleceğe ve gençliğe yönelik hizmetlere ve faaliyetlere önem verdiklerini belirten Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “ Akkuş'umuzun geleceğini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak daha yaşanabilir bir Akkuş için ilçemizi adeta şantiyeye çevirdik. İlçemizde geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin daha donanımlı bireyler olarak geleceğe hazırlanmaları için gençlik merkezi projemize geçtiğimiz yıl start vermiştik. Bu önemli projenin açılışını Cumhuriyetin ilanın 100. yılında yani 29 Ekim’de yaparak gençlerimize hediye etmek istiyoruz” dedi.

Gençlerin Her Alanda Gelişimi Desteklenecek

Gençlik merkezi tamamlandığında gençlerin her alanda gelişimlerini destekleyeceklerini söyleyen Başkan Demirci, “1160 metre kare alana 3 kat olarak inşa edilen gençlik merkezinde müzik ve resim atölyesi, spor odası, el sanatları atölyesi, konferans salonu, derslikler gençler için has oda ve kütüphane gibi birçok sosyal donatılar yer alacak. Gençlik Merkezi tamamlandığında gençlerimizin çeşitli kurslar ve eğitimler, spor faaliyetleri, sosyal faaliyetlerle bilimden sanata, sanattan kültüre ve spora kadar her alanda gelişimlerini desteklemiş olacağız. Şimdiden ilçemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile