26 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

    

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

AKKUŞ BELEDİYESİ BETON SANTRALİ FAALİYETE BAŞLADI

Aktif .

Akkuş Belediyesi’nin ilçe genelinde mahallelerin yol sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırmak amacıyla Salman mahallesine kurduğu beton santrali faaliyete başladı.

Akkuş Belediyesi’nin ilçe genelinde yol yapım maliyetini düşürüp hem kaliteyi artırmak hem de çalışmaları hızlandırmak amacıyla Salman mahallesindeki konkasör tesisinin yanına kurduğu beton santrali üretime başladı. Saatte 60 metreküp betonun üretildiği tesisten çıkan ilk malzemeyle ilçenin Alan mahallesinde köy yaşam merkezi, merkez cami ve meydana ulaşım sağlayan yol betonla buluşturuldu.

“Yol Sorununu Kalıcı Olarak Çözeceğiz”

İlçe genelinde mahallelerin yol sorununu gidermek, vatandaşların daha rahat konforlu ve güvenli yollarda seyahat edebilmesi için başlatılan yol seferberliğini beton santraliyle daha da genişleteceklerini belirten Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “ Bugün, hemşehrilerimize vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemiz yol ağı bakımından Ordu’nun en geniş yol ağına sahip ilçelerinden bir tanesi. Mahallelerimizin yol sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırmak ve çalışmalarımızı hızlandırmak için kurduğumuz beton santrali üretime başladı. Tesisimizden çıkan ilk malzemeyle Alan mahallemizde köy yaşam merkezi, merkez cami ve meydana ulaşım sağlayan yolu betonla buluşturduk. Bundan sonraki süreçte belirli bir plan dâhilinde ulaşımın sorun olduğu yerlere öncelik vererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Alan Mahalle Muhtarı Şefik Kesimoğlu ise yol sorununun kalıcı bir şekilde çözülecek olmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek çalışmalarından dolayı Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’ye mahalle halkı adına teşekkür etti.

Resimlerin DEVAMI

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile